Cliënt ervaringen

Als man was ik in eerste instantie terughoudend, omdat ik het idee had dat botox- en fillerbehandelingen alleen voor vrouwen zijn. Intussen ben al 2 keer geweest, en ben ik blij dat ik de stap naar SBCare heb gezet. De behandeling met botox heeft geweldig resultaat en ik voel me hartstikke goed. SBCare is heel discreet, en er worden er alleen behandelingen uitgevoerd waar je 100% achter staat. Ik zou dit iedere man willen aanbevelen! 

Jort, Man

Het was voor mij de eerste keer dat ik behandeld ben met een filler. Ik vond het best spannend maar Saskia is erg vriendelijk en stelde mij op mijn gemak. Je kunt goed merken dat ze verstand van zaken heeft. Het effect van de behandeling was meteen zichtbaar, waardoor ik direct een stuk beter in mijn vel zit! Ik vond de behandeling positief en kom zeker terug.

Monique

De behandeling viel mij reuze mee. Het resultaat is boven verwachting, door de behandeling met botox ben ik van mijn kraaienpootjes en fronsrimpels af. Ik ben er heel blij mee. Ik zal SBCare absoluut aanraden aan anderen. 

Joyce

Ik ben zeer positief over SBCare. Er worden alleen top producten gebruikt, en dat merk je ook. Voorheen kwam ik bij landelijk bekende klinieken, waar mij vaak behandelingen werden aangepraat. Bij SBCare gebeurt dit niet, de wens van de klant staat centraal. De kracht van de behandelingen bij SBCare is om je te laten stralen zonder dat anderen zien dat er wat aan je gezicht gedaan is. Dit vind ik een enorme meerwaarde. 

Vera

SBcare pas ontdekt en meteen enthousiast. Kleinschalige praktijk, geduldige behandelaar, discreet en anoniem en een prachtig (betaalbaar!) resultaat. Je voelt je geen 'nummer' zoals bij de grote klinieken! Kortom: zeer tevreden!

Hilde

Wauw, wat ben ik blij! Eindelijk een goede kliniek in Castricum, waar ook écht de tijd voor je genomen wordt.  Je wordt van eerlijk advies voorzien waarbij er geluisterd wordt naar je wensen. Het resultaat is goed en houdt lang aan, doordat er bekende, veilige producten worden gebruikt. Ik ben heel tevreden!

José