Anti-aging Profhilo behandeling omgeving Castricum

Profhilo®: een natuurlijke anti-aging behandeling

Nieuw in onze praktijk in Castricum!! Profhilo behandeling!

Wat is Profhilo?

Profhilo is een anti-aging product met 100% puur hyaluronzuur. Profhilo kent vele voordelen:

  • meest natuurlijke injectable van dit moment
  • vernieuwt de huid van binnenuit
  • geschikt voor vrijwel iedereen
  • behandeling is eenvoudig en snel
  • kleine kans op bijwerkingen

Hyaluronzuur kennen we natuurlijk al want de meeste fillers zijn namelijk op basis van hyaluronzuur (een natuurlijk, veilig, lichaamseigen stof). Fillers zoals we ze kennen zijn bedoeld om volumeverlies te corrigeren (opvullen van rimpels en herstel van volumeverlies door veroudering van onze huid & opvullen van lippen). Profhilo is een nieuw product. Het bestaat uit 100% puur hyaluronzuur en heeft daarmee iets andere eigenschappen dan de fillers bedoeld voor opvullen, en ook een iets andere werking.
Het vult niet, maar zet de huid juist aan tot ACTIE!
Een behandeling met Profhilo heeft als belangrijk voordeel dat je je huid kunt verjongen zónder extra volume te geven aan je gezicht. De huid gaat daadwerkelijk herstellen en verjongen en dit alles zonder chemische toevoegingen.

Deze behandeling wordt al jaren met groot succes uitgevoerd in Italië en Engeland. Profhilo is zelfs bekroond met de Aesthetics Awards 2016: het meest effectieve- en innovatieve product in de esthetische geneeskunde. Ik ben daarom blij en verheugd om deze behandeling nu ook aan te kunnen bieden in mijn praktijk.
Alle behandelingen/ producten die ik gebruik zijn van A-kwaliteit, en van bekende merken. Daarmee waarborg ik de kwaliteit en sta volledig achter mijn behandelingen. Het is wetenschappelijk bewezen (in meerdere studies) dat Profhilo de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt en dat er ook een positieve respons is op vetcellen in onze huid. Met andere woorden: onze vetcellen blijven behouden.  Juist onze vetcellen in ons gezicht zijn van wezenlijk belang voor behoud van volume!!

Weetje: Onder de huidlaag in ons gezicht hebben we losse 'vet kussentjes'. De inhoud hiervan lost op naarmate we ouder worden. Hiermee wordt dan 'huidoverschot" veroorzaakt. Zodoende gaat de (lege) huid onder invloed van de zwaartekracht 'hangen'. 

Met een Profhilo behandeling verandert het gezicht dus NIET van vorm, maar krijgt het wel de stevigheid terug! De behandeling is met name heel geschikt om een geheel gezicht te verjongen, de huid te verbeteren en te verstevigen, maar kan ook ingezet worden bij verslapping van de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug!

Wil weten of deze behandeling geschikt is voor jou, maak dan een vrijblijvende afspraak.

Profhilo heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling omdat het een geheel nieuwe bewerking van hyaluronzuur betreft met hele specifieke voordelen. Het hyaluronzuur is heel natuurlijk, daardoor is er minder kans op bijwerkingen en krijg je een natuurlijk resultaat.

Profhilo Winnaar Aesthetics Award 2016

Hoe gaat de Profhilo behandeling in zijn werk?

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in wetenschappelijk bewezen (anatomische) gebieden van het gezicht, die zorgen voor een optimaal resultaat. Profhilo® verspreidt zich heel goed dus er zijn maar een paar kleine (vrijwel pijnloze) injecties nog om een geheel gezicht (of hals, decolleté of andere indicatie) optimaal te behandelen. De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen (klein blauw plekje wat goed te camoufleren is) is zeer klein.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Voor iedereen vanaf ongeveer 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. Ook voor mannen en vrouwen die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een "echte" filler (nog) niet zien zitten. Ook kan de behandeling goed gecombineerd worden met een filler of botox behandeling of als aanvulling op een andere behandeling. 

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpose van een maand afhankelijk van de mate van huidveroudering. Omdat de huid door deze behandeling zelf aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vaak zie je wel al dat de huid beter gehydrateerd is. Vanaf 6-8 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker, dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft. 

Hoe lang houdt het effect van de behandeling aan?

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Zijn er bijwerkingen te verwachten?

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo® zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Profhilo® is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

Saskia Bouwens, MSc. is een bevoegd- en bekwaam geregistreerd Injectable Specialist (Wet Big (art. 14 en 36a).

Voor en na foto's Profhilo behandelingen